Νεκρός ο τραγουδιστής Τζάστιν Κάρτερ - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος
Πέθανε στα 35 του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό τέλος για το 35χρονο ανερχόμενο αστέρι της μουσικής κάντρι, Τζάστιν Κάρτερ, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του.
Ο Κάρτερ πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη του όπλο του, που χρησιμοποιείτο για τους σκοπούς του βίντεο κλιπ, με αποτέλεσμα το βλήμα να διαπεράσει το μάτι και το κρανίο του.
Η μητέρα του Τζάστιν, Σίντι ΜακΚλίναν επεσήμανε ότι η μουσική ήταν ο κόσμος του. Μιλώντας στο Fox News είπε ότι η τραγωδία συνέβη την Κυριακή, λίγο πριν τελειώσει την περιοδεία του.
«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ αγαπητός και θεοσεβούμενος. Είχε μια Βίβλο στο δωμάτιό του, μία στο προσκεφάλι του και μία στο φορτηγό του. Στήριζε τις φιλανθρωπικές οργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων.
Ο θάνατος του Κάρτερ επιβεβαιώθηκε αρχικά από το μάνατζερ του την Πέμπτη.
Είχε όλα τα φόντα να γίνει ο επόμενος Γκαρθ Μπρουκς λένε οι άνθρωποι που τον ήξεραν.
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



