Νίκος Κωνσταντόπουλος: Ο αποχαιρετισμός στον αδελφικό του φίλο Γιώργο Μιχαλακόπουλο

Συγκλονισμένος είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, για τον θάνατο του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού και αδελφικού του φίλου, Γιώργου Μιχαλακόπουλου.
«Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι μοναδικός κι ανεπανάληπτος δημιουργός, δημοκράτης, Έλληνας. Προσωποίηση ήθους, ευθύνης και προσφοράς στον πολιτισμό της πατρίδας μας. Μέτρο και υπόδειγμα συνείδησης και ζωής. Θρηνώ, μαζί με τους δικούς του, τον αδελφικό μου φίλο» αναφέρει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Αποτροπιασμός από τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής: Την κακοποιούσε επί χρόνια - Τα ηχητικά στα χέρια των Αρχών
Αυτοκτόνησε η γυναίκα που κατηγορούνταν ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή
Γιατί ο Μητσοτάκης διάλεξε τον Κυρανάκη: Οι γαλάζιες ρίζες, οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι και ο ανασχηματισμός που... κοντοζυγώνει
Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη σύντροφό του: «Είμαστε μαζί 13 χρόνια - Πιστεύω ότι δεν έχουμε παντρευτεί για να μην χωρίσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




