Kamar de los Reyes: Πέθανε ο ηθοποιός από το «Call Of Duty» έπειτα από μάχη με τον καρκίνο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τελευταια του πνοή, σε ηλικία 56 ετών, άφησε ο Καμάρ Ντι Λος Ρέιες (Kamar de los Reyes). Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας, πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο και μεγάλωσε στο Λας Βέγκας. Εγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο χαρακτήρας Ραουλ Μενέντεζ του βιντεοπαιχνιδιού «Call of Duty», αλλά και από τη συμμετοχή που είχε στη σαπουνόπερα «One Life To Live».
Σύζυγός του ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Fosters», Σέρι Σάουμ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 και έχει αποκτήσει δίδυμους γιους, τον Τζον και τον Μάικλ που τώρα είναι εννιά ετών. Ο Καμάρ Ντι Λος Ρέιες είχε και έναν ακόμα γιο, τον Κέιλεν, από προηγούμενη σχέση.
Απειλές στην τουρκική τηλεόραση: «Αιτία πολέμου ακόμη κι ένα μέτρο πέρα από τα έξι μίλια»
Γιατί η νίκη του ακροδεξιού AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ αφορά ολόκληρη τη Γερμανία και την Ευρώπη
Η μεγάλη αλλαγή με το Σπίτι μου 3 - Οι δικαιούχοι και ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι
Φρικιαστικό βίντεο: Η θανατηφόρα επίθεση κροκόδειλου σε εργαζόμενο και τα σπαρακτικά τελευταία λόγια του θύματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




