Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ποιήτρια Κατερίνα Θανοπούλου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θρήνο στον κόσμο της τέχνης έφερε η είδηση πως η ποιήτρια Κατερίνα Θανοπούλου έφυγε από τη ζωή σήμερα (31/8), μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.
Όπως δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Facebook, η αγαπημένη ποιήτρια απεβίωσε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, με την κόρη και τον φίλο, εκδότη και συνεργάτη της Γιώργο Ευσταθίου να την αποχαιρετούν με κοινή ανακοίνωση.
«Αγαπημένοι μας φίλοι, σήμερα τα ξημερώματα η αγαπημένη μας Κατερίνα Θανοπούλου, ένας πολύ δυνατός και γεμάτος ζωή άνθρωπος, έφυγε από κοντά μας», αναφέρει η ανάρτηση.
Στη συνέχεια του τελευταίου «αντίο» αναφέρεται: «Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος όπου μαζί με την Τελίτσα της, το νέο της παραμύθι που τόσο την αντιπροσώπευε και αγαπούσε, ξεκινάει ένα ταξίδι στο Σύμπαν».
«Επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σύντομα θα ανταμώσουμε όλοι μαζί όμως να την τιμήσουμε με όλα τα δέοντα».
«Η κόρη της Ανθή Παπαδάκη Ο συνοδοιπόρος Γιώργος Ευσταθίου» υπογράφεται.
«Σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές και την αγάπη που δείχνετε στη μητέρα μου και σε εμάς, όμως, είναι λίγο δύσκολες στιγμές ακόμη οπότε μας συγχωρείτε εάν δεν σηκώσουμε κάποιες φορές το τηλέφωνο», αναφέρεται ακόμα.
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




