• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Κλιμάκωση ή διάλογος; Στη Νίκαια οι κρίσιμες αποφάσεις μετά το κάλεσμα Μητσοτάκη για συνάντησηΑσύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: 15χρονος ξεκλήρισε την οικογένεια της κοπέλας του επειδή τον χώρισεΠέθανε ο Peter Greene: Νεκρός στα 60 του ο κακός των «Pulp Fiction» και «Μάσκας»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτισμός   ┋   02.03.2020 14:22
Newsroom
Newsroom

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Περισσότεροι από 4.000 επισκέπτες το πρώτο τριήμερο

Κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας, η είσοδος στο ΕΜΣΤ είναι ελεύθερη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Η αθρόα προσέλευση του κοινού τις τρεις πρώτες ημέρες δοκιμαστικής λειτουργίας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το μουσείο όφειλε στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αθήνας να ανοίξει. Περισσότερα από 4.000 άτομα όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν ήδη το ΕΜΣΤ από την Παρασκευή 28/02 που άνοιξε τις πόρτες του, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε εκπονήσει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα: Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Άνοιξε με 16 χρόνια καθυστέρηση

Υπενθυμίζεται ότι στις αίθουσες της Μόνιμης Συλλογής παρουσιάζονται 172 έργα 78 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων στο επίπεδο -1 φιλοξενείται έκθεση με τίτλο ΕΜΣΤ Ανοιχτό. Το ΕΜΣΤ και οι ιστορίες του, όπου παρουσιάζεται η ιστορία του Μουσείου, μέσα από ένα οπτικό χρονολόγιο. Στο Project Room του Μουσείου στον τρίτο όροφο, φιλοξενείται η εγκατάσταση βίντεο In Vitro των Larissa Sansour και Søren Lind, μια ταινία διάρκειας 28’, η οποία ήταν η επίσημη συμμετοχή της Δανίας στην Μπιενάλε της Βενετίας το 2019.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας, η είσοδος στο ΕΜΣΤ είναι ελεύθερη. Αποτελεί ένα κάλεσμα προς όλους, προκειμένου να γνωρίσουν τη Μόνιμη Συλλογή αλλά και να συμβάλουν στην χαρτογράφηση των βελτιωτικών κινήσεων που θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα στον νέο πολιτιστικό προορισμό της πόλης.

Διαβάστε ακόμη

Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!

Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους

Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο

«Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Συγγρού
  • Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr