Με τηλεδιάσκεψη οι συνεδριάσεις των Κεντρικών Συμβουλίων του ΥΠΠΟΑ
Τα Κεντρικά και Τοπικά Συμβούλια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως το Κ.Α.Σ. και το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, θα πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη, διευκρίνησε η Λίνα Μενδώνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη λειτουργία του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη δήλωσε ότι τα Κεντρικά και Τοπικά Συμβούλια του υπουργείου, τουλάχιστον για την περίοδο 16 έως 31 Μαρτίου 2020, θα λειτουργήσουν δια τηλεδιασκέψεων σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης για την ανάγκη αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19.
«Ειδικά, για τα Κεντρικά Συμβούλια, εφ΄ όσον προκύψουν ζητήματα με κατεπείγοντα χαρακτήρα, η φύση των οποίων απαιτεί συνεδρίαση με φυσική παρουσία μελών, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την ΕΟΔΥ θα καθορίσει τον ασφαλέστερο τρόπο συμμετοχή τους» σημείωσε η υπουργός.
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



