Ρέθυμνο: Καπετάνιος βρέθηκε νεκρός μέσα στο πλοίο
Τον εντόπισε μέλος του πληρώματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε από μέλος του πληρώματος ο καπετάνιος πλοίου που βρισκόταν ανοιχτά του Ρεθύμνου, το πρωί του Σαββάτου.
Όπως αναφέρει η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου, τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε από το ναυτικό πράκτορα του Φ/Γ πλοίου «ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ» Ν.Ρ. 08, το οποίο ελλιμενίζεται στο λιμάνι του Ρεθύμνου, ότι ο 53χρονος Πλοίαρχος του πλοίου βρέθηκε από μέλος του πληρώματος χωρίς τις αισθήσεις του στην καμπίνα του.
Σύμφωνα με τον neakriti.gr, στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του 53χρονου, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



