Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε ο πρώτος Ιεράρχης, Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλάσιου, Ιερόθεος είναι ο πρώτος ιεράρχης που έκανε το εμβόλιο για κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα ο πρώτος Ιεράρχης. Είναι ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλάσιου, Ιερόθεος, ο οποίος πέρασε την πύλη του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος με δηλώσεις του προσφάτως είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ των εμβολίων τονίζοντας πως σε αυτά οφείλεται η αύξηση του προσδόκιμου της ζωής.
«Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για να αντιμετώπιση τους ιούς. Και εγώ έχω κάνει εμβόλια, διότι διαφορετικά πιθανόν δεν θα ζούσα και κάθε χρόνο κάνω το εμβόλιο για την γρίπη. Θα κάνω όμως και το νέο εμβόλιο ύστερα από τις εγκρίσεις των αρμοδίων Οργανισμών και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών μου» είχε δηλώσει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



