Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Χαλκιδική: «Προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών»
Ο Μακαριώτατος τόνισε πως τα φυσικά αυτά φαινόμενα έχουν πνευματικά και ηθικά αίτια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χαλκιδική: Τα θερμά του συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια των συνανθρώπων μας από τις χθεσινές φυσικές καταστροφές εξέφρασε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
«Προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων» επεσήμανε ο Μακαριώτατος εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους τους.
Τόνισε δε πως τα φυσικά αυτά φαινόμενα έχουν πνευματικά και ηθικά αίτια και η ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλεί την αλόγιστη χρήση των φυσικών πόρων, την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας και εντέλει την κλιματική αλλαγή.
Ο Μακαριώτατος υπενθύμισε με αφορμή το τραγικό περιστατικό ότι πρέπει να δείξουμε σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς ο άνθρωπος είναι «οικονόμος», και όχι κάτοχος της δημιουργίας, υπογραμμίζοντας το δικαίωμα που έχουμε να παραδώσουμε τα φυσικά αγαθά που μας εμπιστεύθηκε ο Δημιουργός και στις επόμενες γενεές.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



