Λιτανεία Παναγίας Χαρακιανής: Περπάτησαν 5 χιλιόμετρα στη χάρη της Θεοτόκου (vid)
Koσμοσυρροή στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Χαρακιανής στο Μπαλί Ρεθύμνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μία από τις δύο κατευθύνσεις στην εθνική οδό έκλεισε, καθώς με ευλάβεια οι πιστοί συμμετείχαν σε λιτανεία στη χάρη της Παναγίας.
Οι πιστοί περπάτησαν την Τρίτη (13/8) για 5 ολόκληρα χιλιόμετρα στο ΒΟΑΚ, συνοδεύοντας την εικόνα της Παναγίας από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης - Μπαλή μέχρι την εκκλησία της Παναγίας Χαρακιανής.
Εκατοντάδες πιστοί, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχαν στη λιτανευτική πομπή, με την εικόνα να είναι εντυπωσιακή, ενώ κατά μήκος της εθνικής υπήρχαν άντρες της Τροχαίας, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του οδικού δικτύου.
Βίντεο: Νίκος Τσιμπισκάκης
Πηγή: NeaKriti.gr
Διαβάστε ακόμη
Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



