Ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος στο Φανάρι
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος απέστειλε πρόσκληση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για να συμμετάσχει στο Δ' Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Άρτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο, γραμματέα του ιδίου Γραφείου.
Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος και ο συνεργάτης του έγιναν δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίο ενημέρωσαν για τις πρόσφατες δράσεις του Συνοδικού Γραφείου καθώς και για το Δ' Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Άρτα, και του επέδωσαν την επίσημη πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου να αποστείλει σε αυτό εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Το Πατριαρχείο όρισε τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο.

Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



