Μετά το χαστούκι… ένορκη ανάκριση από τον μητροπολίτη Λαρίσης
Ο ιερέας φέρεται στη συνέχεια να ζήτησε από την 60χρονη να τον συγχωρέσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενορκη ανάκριση προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες σε βάρος 48χρονου ιερέα, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος 60xρovης, διέταξε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.
Το πρωτόγνωρο περιστατικό αποκάλυψε η εφημερίδα «Ελευθερία» και έλαβε χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ιερέας και επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας –κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν– λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.
Ο ιεράρχης μετά τις καταγγελίες σε βάρος του κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης διέταξε ένορκες ανακρίσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αντικείμενο της διένεξης ήταν το… δεύτερο αντίδωρο που πήρε η πιστή. Μάλιστα, οι καταγγελίες θέλουν τον κληρικό να τη χαστουκίζει, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκυνητάρι, να τις αρπάζει τα αντίδωρα και να τα πετά κάτω.
Η 60χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση. Το συμβάν έληξε μετά την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων, ενώ ο ίδιος ο ιερέας φέρεται στη συνέχεια να ζήτησε από την 60χρονη να τον συγχωρέσει.
Ανεκπλήρωτες προσδοκίες: Ο Τραμπ δεν παίρνει αυτό που ήθελε από τον πόλεμο με το Ιράν - Οι μεγάλες υποχωρήσεις
Η αποκαλυπτική ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 21χρονου στην Κρήτη - Από πίσω η φονική βολή
Φρίκη στη Βρετανία: Έφτιαξε ψεύτικο Tinder της πρώην του και έστελνε άνδρες σπίτι της να τη βιάσουν
Μία στα 55 εκατομμύρια: Προσπαθούσε να κάνει παιδιά επί 12 χρόνια και τελικά γέννησε πεντάδυμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



