Το 20% του μισθού τους προσφέρουν οι Μητροπολίτες της Αμερικής λόγω κορονοϊού
Η Επαρχιακή Σύνοδος αποφάσισε και την αναβολή της 45ης Κληρικολαϊκής Συνέλευσης που επρόκειτο να συγκληθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την εθελούσια προσφορά του 20% των μισθών των μητροπολιτών της Εκκλησίας της Αμερικής για την ενίσχυση των αυξημένων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναγκών της Εκκλησίας για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο αποφάσισε χθες, Τρίτη 31 Μαρτίου, η Επαρχιακή Σύνοδος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου.
Ταυτόχρονα, η Επαρχιακή Σύνοδος αποφάσισε, όπως ήταν αναμενόμενο, και την αναβολή της 45ης Κληρικολαϊκής Συνέλευσης που επρόκειτο να συγκληθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στο Κλίβελαντ του Οχάιο για το επόμενο έτος σε χρόνο και σε τόπο που θα ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.
Διαβάστε ακόμη
Η «μονομαχία» των αποθεμάτων στη Μέση Ανατολή: Ποιος θα ξεμείνει πρώτος από όπλα;
O διάδοχος του Χαμενεΐ: Ηγέτης του Ιράν εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του, Μοτζτάμπα Χοσεϊνί
Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ περνά το 10% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ, έναντι 103,4 εκατ. ευρώ
«Για να χειρουργηθεί γυναίκα, πρέπει να υπογράψει άνδρας»: Ιρανή περιγράφει το καταπιεστικό καθεστώς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



