Κορονοϊός: 2 νεκροί, 101 στο σύνολο - 25 νέα κρούσματα, 76 στις ΜΕΘ
Είκοσι πέντε νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2.170, ενώ στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 76 άτομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας προχωράει αυτή την ώρα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Τσιόδρας, δύο θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε μια μέρα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους να είναι 101.
Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 25 νέα κρούσματα με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων να φτάνει τα 2. 170 συνολικά. Μέχρι τώρα, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 76 άτομα, με μέση ηλικία τα 68 έτη. Εξ αυτών 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 80% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70.
«Καταγράφεται σταδιακή μείωση κρουσμάτων, όσων νοσηλεύονται αλλά και όσων καταλήγουν από επιπλοκές», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιόδρας, ενώ πρόσθεσε πως ο αριθμός διασποράς στη χώρα μας [R0] είναι κάτω από ένα, γεγονός που σημαίνει πως στην πατρίδα μας «ο κορωνοϊός περιορίζεται».
Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



