Στους 102 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη
Η άτυχη γυναίκα κατέληξε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλη μια γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή από τον κορονοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων στη χώρα μας στους 102. Μια 86χρονη γυναίκα είναι το νέο θύμα της πανδημίας, καθώς κατέληξε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη. Τη Μεγάλη Τρίτη (14/4) στην καθιερωμένη ενημέρωση ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν 25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 2.170.
O συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτανε μέχρι χθες στα 2.170. Μέχρι τώρα, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 76 άτομα, με μέση ηλικία τα 68 έτη. Εξ αυτών 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 80% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70.
Διαβάστε ακόμη
«Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
«Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



