Απαγόρευση κυκλοφορίας: Και σήμερα 300 ευρώ το πρόστιμο για άσκοπες μετακινήσεις
Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έλεγχοι της αστυνομίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στους δρόμους της Αθήνας από την αστυνομία για τις άσκοπες μετακινήσεις με το πρόστιμο και σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, για τους παραβάτες να παραμένει τσουχτερό και να φτάνει τα 300 ευρώ. Το μέτρο που ισχύει από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου της Ανάστασης, παραμένει σε ισχύ και όσοι μετακινούνται θα πρέπει να έχουν σοβαρό λόγο, καθώς τα μέτρα έχουν αυστηροποιηθεί.
Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος πέρασαν τα διόδια περίπου 30.000 οχήματα (30.806) ενώ πέρυσι την ίδια εποχή είχαν αφήσει την πρωτεύουσα για εξοχικές κατοικίες και χωριά 272.548 οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




