Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο: Γείτονας ήρθε αντιμέτωπος με τους δράστες
Οι δράστες ξήλωσαν με φορτηγάκι τα στόρια κοσμηματοπωλείου στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν κοσμήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Οι δράστες, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι ξήλωσαν τα στόρια του καταστήματος στις 5 τα ξημερώματα. Ενας γείτονας που έμενε πάνω από το κοσμηματοπωλείο βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε την σκηνή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μεθυσμένο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.
Ετσι, αποφάσισε να κατέβει κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές! Μάλιστα, αντί να φύγει για να μην βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, αλλά ευτυχώς δεν του επιτέθηκαν. Ενας εξ αυτών, που όπως είπε ο γείτονας που κατέβηκε κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές μιλώντας στο Open TV, φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και τον απώθησε για να μπει στο αμάξι που τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή έχοντας πάρει, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, κυρίως ρολόγια.
Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Χτύπησαν με τη γνωστή μέθοδο του αυτοκινήτου
Ο χάρτης της απόλυτης καταστροφής: Το 42% των δασών της Αττικής κάηκε μέσα στα 10 τελευταία χρόνια
Ορμούζ: Ώρες αγωνίας για τον ναυτικό του πλοίου ελληνικών συμφερόντων που χτυπήθηκε από βλήμα
Οργή: Καταγγελία πως σκότωσαν και έφαγαν κρι-κρι στο φαράγγι της Σαμαριάς
Η μεγάλη επιστροφή: Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξανά στον ΠΑΟΚ!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



