Λάρισα: Νέος επιδημιολογικός έλεγχος στη Νέα Σμύρνη που είναι σε καραντίνα
Τα τεστ για τον ιό θα γίνουν από εξειδικευμένα συνεργεία του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέος επιδημιολογικός έλεγχος για κορονοϊό αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/4 στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα που έχει τεθεί σε καραντίνα, ώστε να διεξαχθεί ένας επανέλεγχος στην περιοχή, μία μέρα πριν από την 23η Απριλίου όπου είναι και η τελευταία μέρα της καραντίνας.
Τα τεστ για τον ιό θα γίνουν από εξειδικευμένα συνεργεία του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αναμένεται να εξεταστούν και όσοι από τον οικισμό είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκονται σε καραντίνα σε Κέντρο Αποκατάστασης, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.
Διαβάστε ακόμη
«Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες»: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στην υπόθεση απάτης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Ταυτοποιήθηκε μυστηριώδες πλάσμα που εντοπίστηκε στα Ιμαλάια... δεν θα έπρεπε όμως να βρίσκεται εκεί
Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ
Βίντεο-σοκ από τη συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες - Κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στη Φλόριντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



