Σε αποχή προχωρούν οι δικηγόροι την Τρίτη
Τις επόμενες ώρες το σκεπτικό πίσω από την απόφαση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ γνωστοποιεί ότι προχωράει σε αποχή την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου, ενώ θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες το σκεπτικό πίσω από την απόφαση αυτή.
Η ανακοίνωση:
«Ενόψει των τελευταίων κρίσιμων Εξελίξεων το ΔΣ του ΔΣΑ, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων Αθηνών την προσεχή Τρίτη 28.4.2020 από την άσκηση των καθηκόντων τους, τόσο των δικαστικών, όσο και των εξωδικαστικών (υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία), χωρίς πλαίσιο (ήτοι, χωρίς χορήγηση κατ’ εξαίρεση αδειών).
Η στάση του σώματος θα επανακαθοριστεί κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 28.4.2020 ώρα 13.00. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση μετά το πέρας της συνεδρίασης για το πλήρες σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου».
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



