21 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Ενας θάνατος σε ένα 24ωρο
Οι ανακοινώσεις του καθηγητή Λοιμωξιλογίας κατά την ενημέρωση των 18:00 την Τετάρτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού προχώρησε την Τετάρτη ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Στα 2.663 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας καθώς καταγράφηκαν 21 νέα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Την ίδια ώρα, ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 147.
Τα 11 από τα νέα κρούσματα σημειώθηκαν σε δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ακόμη, 36 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι, ενώ 82 είναι εκτός ΜΕΘ.
Αναφορικά με τον τρόπο καταγραφής των θανάτων, ο κ. Τσιόδρας είπε αρχικά ότι η ταξινόμησή τους γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια. Οποιοσδήποτε θάνατος με συγκεκριμένα κριτήρια δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά άλλου και πως στη χώρα μας δεν υπήρξε υποεκτίμηση των θανάτων.
«Οι ευρωπαϊκές χώρες και η Ελλάδα δεν υπεισέρχονται στο εάν συνέβαλε πολύ ή λίγο ο κορονοϊός σε κάποιον θάνατο. Ακολουθούμε την επιστημονική τακτική. Δεν εξυπηρετούμε σκοπιμότητες», τόνισε.
Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας: Η απάντηση στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και ο χάρτης που παρουσίασε ο Μητσοτάκης
Αυξάνονται τα ατυχήματα με λεωφορεία: Στο κυκλοφοριακό και στις συνθήκες λειτουργίας «τα ρίχνει» η ΟΣΥ
Έκρηξη στην Πλάκα: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Το βίντεο που τους «έδωσε» και οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο
Αγωνία για τους εργαζομένους της Pizza Fan - Καταγγελίες για παραιτήσεις και διαμαρτυρία την Τρίτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



