Μαρέβα Μητσοτάκη: Φωτογραφίζεται με την προστατευτική μάσκα που λανσάρει
Ακολούθησε τη διεθνή γραμμή η σύζυγος Μητσοτάκη και δημιούργησε τη δική της σειρά για την προστασία από τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τελικά είναι της μόδας οι σχεδιαστές διεθνώς να δημιουργούν μάσκες ενάντια στον κορονοϊό. Ετσι και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή που... επιβάλλουν κορυφαίοι μόδιστροι παγκοσμίως, στράφηκε στη δημιουργία προστατευτικών μασκών μετά την πανδημία.
Αυτό μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της, διαφημίζοντας τη δουλειά που έχει κάνει με τους συνεργάτες της. Οπως μπορείτε να δείτε, η Zeus n Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα στο instagram.
Πριν από λίγο διάστημα, πάντως, η Μαρέβα Μητσοτάκη, σε ερώτημα που της είχε θέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, σχετικά με τις μάσκες, είχε απαντήσει πως η εταιρεία της φτιάχνει μάσκες και της δίνει δωρεάν. «Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιάχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρεάν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού.
Από τον διχασμό στη συμφωνία: Πώς η Ευρώπη είπε τελικά «ναι» στην Ουκρανία και απέφυγε το φιάσκο
Νίκος Παππάς: Ζητάω συγγνώμη, δεν γρονθοκόπησα κανέναν - Και τα καλύτερα παιδιά έχουν αδυναμίες
«Είμαι ο Γιώργος ο αληθινός»: Χαμός από κόσμο στην πρεμιέρα του Μαζωνάκη, λίγο μετά τις καταγγελίες
Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού του GNTM - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας και οι ανατροπές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




