Αλλη μια νύχτα με κοσμοπλημμύρα σε πλατείες - Ενταση και μικροεπεισόδια
Ανεξέλεγκτη δείχνει να είναι η κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε ξανά σε πολλές πλατείες του Λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και μικροεπεισόδια, ενώ οι εκκλήσεις για αποφυγή συνωστισμού συνεχίζονται, καθώς ο κίνδυνος μιας νέας εξάπλωσης του κορονοϊού ελλοχεύει. Το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα προκαλώντας δυσφορία ακόμα και στους ντόπιους κατοίκους.
Ο κόσμος ωστόσο συνεχώς αυξανόταν, με πολλούς να προμηθεύονται αλκοόλ από σούπερ μάρκετ που λειτουργεί στην πλατεία. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά, ενώ όσο έπεφτε η νύχτα συγκεντρώνονταν ολοένα και περισσότεροι. Νωρίτερα, κόσμος συγκεντρώθηκε και πάλι στην Αγία Παρασκευή, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας νεαροί, που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, πραγματοποίησαν μοτοπορεία και πέταξαν τρικάκια, με την δράση τους να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 8 το βράδυ.
Εξάλλου ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Γύρω στις 2:00 υπήρχαν περίπου 200 συγκεντρωμένοι στην πλατεία παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της αστυνομίας. Στο σημείο, ύστερα από καταγγελίες περιοίκων, έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και με χημικά προσπάθησε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους.
Από τα μικροεπεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά κάτοικοι, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



