Κορωπί: «Μίλησαν» τα όπλα για να λύσουν τις διαφορές τους
Ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον των δύο άλλων ανδρών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με... χειροπέδες στα χέρια κατέληξαν τέσσερις Ρομά, οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου αποπειράθηκαν να λύσουν τους... λογαριασμούς τους με τα όπλα στο Κορωπί. Οι τέσσερις συλληφθέντες εντόπισαν τα δύο υποψήφια θύματά τους, με τα οποία είχαν προσωπικές διαφορές, να κινούνται με αυτοκίνητο. Κατόπιν, τους σταμάτησαν και τους ζήτησαν να μιλήσουν.
Ωστόσο, ένας απ’ αυτούς έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον των δύο άλλων ανδρών. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισαν το όχημα των δραστών (ένα «αγροτικό» φορτηγάκι) και έναν από τους τέσσερις Ρομά, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου.
Κατά την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία και των άλλων τριών συνεργών του, ενώ με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής, έγιναν ακόμη τρεις συλλήψεις. Όλοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο παθόντες ετράπησαν άμεσα σε φυγή με το όχημα τους, χωρίς τελικά να επέλθει κάποιος τραυματισμός. Από το σημείο, περισυλλέγησαν πέντε κάλυκες βληθέντων φυσιγγίων πυροβόλου όπλου, οι οποίοι εστάλησαν για περαιτέρω έρευνα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



