Στους 154 οι νεκροί στην Ελλάδα: Κατέληξε 53χρονος στο «Σωτηρία»
Στα 2.744 τα κρούσματα στην Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς ένας ακόμα ασθενής έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για άντρα 53 ετών που κατέληξε νοσηλευόμενος στο «Σωτηρία» σήμερα το πρωί.
Με τον θάνατό του ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στην Ελλάδα σε 154.
Στα 2.744 τα κρούσματα στην Ελλάδα
Κατά την απογευματινή καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορoνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την Τρίτη 18 νέα κρούσματα στη χώρας, εκ των οποίων τα 12 αφορούν σε συρροή κρούσματα σε ομάδες και επτά από την ίδια οικογένεια. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2.744, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 608 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.308 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 32.
Αγρότες: «Ρήγμα» στο μέτωπο των 18 που λένε «ναι» στο διάλογο - Για ποιο λόγο έφυγαν τρακτέρ από τα Πράσινα Φανάρια
Όταν ο Ζελένσκι δέχτηκε να παραχωρήσει το 20% των εδαφών της στη Ρωσία - Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων
Ξεκίνησαν τα χιόνια στην Πάρνηθα: Έκλεισε ο δρόμος προς το καζίνο - Στα λευκά και η Ιπποκράτειος Πολιτεία
Βίντεο ντοκουμέντο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν βάρκες για «ταξίδι θανάτου» σε Ελλάδα και Ιταλία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



