Πλατεία Ομονοίας: Επίσημο opening και φωταγώγηση το βράδυ της Πέμπτης
Οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά λόγω της καραντίνας δεν είχε αποδοθεί στους πολίτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας παραδίδεται σήμερα, στο σύνολό της, η πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία ανακατασκευάστηκε ριζικά με χορηγίες ιδιωτών, αποκτώντας και πάλι το εμβληματικό της σιντριβάνι, το οποίο έχει τώρα διάμετρο σαράντα μέτρων.
Οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά λόγω της καραντίνας δεν είχε αποδοθεί στους πολίτες.
Ήδη από το πρωί της Πέμπτης, τα προστατευτικά έχουν απομακρυνθεί από το μεγαλύτερο μέρος της πλατείας και συνεργεία του δήμου προβαίνουν στον καθαρισμό της. Το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λειτουργήσει -φωταγωγημένο- και το σιντριβάνι.
Διαβάστε ακόμη
«Δεν βλέπω φως στο τούνελ»: Νέο ράλι στα καύσιμα - Σενάριο για πετρέλαιο θέρμανσης έως 2 ευρώ το λίτρο
Θάνατος Μαζωνάκη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν Γάκα και Θεοδωρόπουλος
Στο ΣτΕ το μαζικό SMS του Μεταφορών - Νόμιμη η αποστολή, επιμένουν οι καταγγέλλοντες
Τερματοφύλακας στην... 9η κατηγορία της Αγγλίας αρνήθηκε να γίνει βασιλιάς στην Ουγκάντα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




