Κρήτη:«Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος!» - H φωτογραφία που έγινε viral
Τα παιδιά με εξοπλισμό παραλίας ανάμεσα στα χιόνια, στον δρόμο για Σκίνακα, αναζητούν την παραλία κατά τη χθεσινή καυτή ημέρα του Μαΐου!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αντιθέσεις τις οποίες μπορεί κάποιος να βιώσει στην Κρήτη έχουν αποτυπωθεί με τον πλέον «εύγλωττο» τρόπο από τον φωτογραφικό φακό του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη, στη φωτογραφία που επέλεξε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη».
Μια εκδρομή με τα παιδιά και να... μια υπέροχη φωτογραφία με την άδεια του ανθρώπου που την εμπνεύστηκε, την έστησε και την τράβηξε!
Τα παιδιά με εξοπλισμό παραλίας ανάμεσα στα χιόνια, στον δρόμο για Σκίνακα, αναζητούν την παραλία κατά τη χθεσινή καυτή ημέρα του Μαΐου!
Σκοπός του φωτογράφου είναι να καταδειχθεί το γεγονός ότι, ζώντας στην Κρήτη, μέσα σε μια μέρα είναι δυνατόν να βρεθείς από τη θάλασσα στα χιόνια και αντίστροφα μέσα σε λίγη ώρα!
Σε ανάρτηση στα social media η φωτογραφία έχει αποσπάσει δεκάδες επαινετικά σχόλια, ενώ ο φωτογράφος διηγείται την περιπέτεια της οικογένειάς του που ξεκίνησε για την παραλία στον Καρτερό και βρέθηκε στα χιόνια στα βουνά ελέω GPS!
Μάλιστα, η φωτογραφία του Αλέξανδρου Ρονιώτη (cretanbeaches.com) συνοδεύεται στην ανάρτησή της στα social media από τη λεζάντα: «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία...». Καταπληκτική ιδέα, φωτογραφία και σενάριο!
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



