Συναγερμός στην Κάντζα για τεράστιο πύθωνα!
Πρόκειται για φίδι που προφανώς ανήκε σε ιδιώτη και είτε το έσκασε είτε το άφησε ο ίδιος ελεύθερο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενας τεράστιος πύθωνας κυκλοφορεί ελεύθερος στην Κάντζα κι έχει σημάνει συναγερμός στις τοπικές Αρχές. Ο τοπικός σύμβουλος Παλλήνης, Δημήτρης Χατζηκωνσταντής, μίλησε στο Open TV για το φίδι μήκους 1 με 1,5 μέτρο που εθεάθη την Τετάρτη το απόγευμα στην περιοχή, σε μία κατοικήσιμο χώρο και έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.
Το κύριο χαρακτηριστικό των πυθώνων είναι ότι δεν έχουν αδένες με δηλητήριο και σκοτώνουν τη λεία τους σφίγγοντάς την με τις δυνατές σπείρες τους. Πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί κι άλλο ένα φίδι της ίδιας οικογενείας την προηγούμενη εβδομάδα, αρκετά πιο μικρό και το είχε αναλάβει το Αττικό Πάρκο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή. Τον «αγνοούμενο» πύθωνα θα αναλάβει τώρα ιδιώτης που φτάνει στην Κάντζα με την ομάδα του για να τον αιχμαλωτίσει. Πρόκειται για φίδι που προφανώς ανήκε σε ιδιώτη και είτε το έσκασε είτε το άφησε ο ίδιος ελεύθερο.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



