Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικι?α 30 ετών, ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής
Mετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσης Δαφνής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου, Αναστάση Δαφνή, που έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία. Στις 11 Μαΐου θα είχε τα γενέθλιά του και θα γιόρταζε τα 30 του χρόνια. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε στιγμή η μητέρα του.
Στην είδηση αναφέρθηκε η πολύ καλή του φίλη και δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο και γράφοντας:
«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. (...) Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πώς και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών, αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».
Δείτε την ανάρτηση:
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



