Πάτρα: Νεκρό 5χρονο παιδί - Επεισόδιο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου
Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και επενέβησαν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ζωή του μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου, της Πάτρας, έχασε ένα 5χρονο παιδί, το οποίο εισήχθη στη ΜΕΘ με αναπνευστικό πρόβλημα. Το παιδί πραγματοποιήθηκε και σε τεστ για κορονοϊό, όμως βγήκε αρνητικό.
Μετά τον θάνατό του παιδιού, έγινε σοβαρό επεισόδιο στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ, άρχισαν να προκαλούν ένταση στους χώρους ενώ άμεσαζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.
Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και επενέβησαν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε όταν συγγενείς και συνοδοί κοριτσιού 5,5 ετών ενημερώθηκαν για τον θάνατό του.
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Τα ψέματα που οδήγησαν τη μητέρα στη φυλακή - «Έπαιζε έξω και μάλλον έπεσε»
Σοβιετικό ρόβερ που είχε «χαθεί» στη Σελήνη, έστειλε σήματα σχεδόν 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




