Μυτιλήνη: Τα χρήματα της σχολικής εκδρομής έγιναν μάσκες για το νοσοκομείο
Η εκδρομή δεν έγινε λόγω κορονοϊού και τα παιδιά αγόρασαν με τα χρήματα 900 μάσκες για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά 900 μάσκες υψηλής προστασίας, αξίας 2.500 ευρώ, αγόρασαν με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την ετήσια σχολική εκδρομή τους οι μαθητές της Γ' τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Τις μάσκες προσέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του προσωπικού στη μάχη κατά του covid 19. Τα χρήματα αυτά οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει από λαχειοφόρο κλήρωση η οποία έγινε με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και από τη συνδρομή των γονέων τους, ώστε να βοηθηθούν οικονομικά για την ετήσια σχολική εκδρομή.
Η εκδρομή όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας και τα παιδιά αποφάσισαν, να διαθέσουν τα χρήματα για την προμήθεια εξοπλισμού προστασίας στο νοσοκομείο, όπως τόνισαν παραδίδοντας το υλικό, «ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, να εργάζεται με ασφάλεια». «Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα ότι διακατέχονται από υψηλές αξίες και αισθήματα αλληλεγγύης. Τους ευχαριστούμε θερμά» σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης, παραλαμβάνοντας το υγειονομικό υλικό.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



