Μενίδι: 34χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι τη μητέρα του
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 34χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι, όπου ένας 34χρονος Έλληνας δολοφόνησε με μαχαίρι την 54χρονη μητέρα του. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος στο Μενίδι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος σε κατάσταση πανικού κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στη μητέρα του. Η 54χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 34χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV
Διαβάστε ακόμη
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



