Αρπαγή 10χρονης: Ζήτησε μεταγωγή στον Κορυδαλλό η 33χρονη γιατί κινδυνεύει η ζωή της
Όπως τόνισε ο κ. Νουλέζας, στις φυλακές Θηβών κρατούνται γυναίκες για σοβαρά αδικήματα και γι αυτό τον λόγο η πελάτισσά του κινδυνεύει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας της 33χρονης πελάτισσάς του διαβλέπει ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας και ζήτησε να μεταχθεί από τις φυλακές της Θήβας στις φυλακές του Κορυδαλλού. Ο δικηγόρος της «κοκκινομάλλας» που προφυλακίστηκε για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης υπέβαλε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Όπως τόνισε ο κ. Νουλέζας, στις φυλακές Θηβών κρατούνται γυναίκες για σοβαρά αδικήματα και γι αυτό τον λόγο η πελάτισσά του κινδυνεύει. «Στην Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα. Θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της» αναφέρει στο υπόμνημά του ο δικηγόρος της 33χρονης προσωρινά κρατούμενης.
Στο μεταξύ, η 10χρονη μαζί με τον μικρότερο αδερφό της διαμένουν από χθες Τετάρτη σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον τους, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Open TV αναφέρθηκε στην παρέμβαση γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος τον κάλεσε και του ζήτησε να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός, εις γνώση του δικηγόρου της 33χρονης. «Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το πρόσωπο γιατί θα γίνει χαμός» είπε ο κ. Κούγιας.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




