Εξάρχεια: Απόπειρα ανακατάληψης κτιρίου που εκκένωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Το κτίριο ανοίχτηκε, τοποθετήθηκε νέα κλειδαριά, και ο κόσμος αποχώρησε. Λίγη ώρα μετά ο πεζόδρομος κατελήφθη από ΜΑΤ, και παραμένει αποκλεισμένος ως τώρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απόπειρα ανακατάληψης του κτιρίου, που εκκενώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από την Αστυνομία στην οδό Δερβενίων 56 στα Εξάρχεια, σημειώθηκε από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Όπως αναφέρει κείμενο, που συνοδεύεται από βίντεο, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/06 έγινε επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Δερβενίων 56. Το βράδυ, η συγκέντρωση και η διαδήλωση αλληλεγγύης στη γειτονιά των Εξαρχείων πλαισιώθηκε από περίπου 250 άτομα. Η διαδήλωση κατέληξε στον πεζόδρομο της Δερβενίων, στο τετράγωνο της κατάληψης, το οποίο και περιφρουρήθηκε από τις δύο πλευρές. Το κτίριο ανοίχτηκε, τοποθετήθηκε νέα κλειδαριά, και ο κόσμος αποχώρησε. Λίγη ώρα μετά ο πεζόδρομος κατελήφθη από ΜΑΤ, και παραμένει αποκλεισμένος ως τώρα».
Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι τελικά δεν έγινε ανακατάληψη του κτιρίου, το οποίο παραμένει κλειστό.
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



