Κρούσμα κορονοϊού στην Κάρπαθο - Ηρθε από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο 74χρονος είχε φτάσει στο νησί μέσω πτήσης transit🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θετικός στον κονονοϊό διαγνώσθηκε ένας 74χρονος, ο οποίος πιθανότατα έφτασε στην Κάρπαθο πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε φθάσει στο νησί των Δωδεκανήσων πριν από 10 ημέρες, μέσω πτήσης transit, καθώς οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ παραμένουν υπό απαγόρευση.Ο 74χρονος φέρεται κατά την άφιξή του στην Ελλάδα να υποβλήθηκε σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες ο 74χρονος ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο.
Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι ο 74χρονος ήταν θετικός στον ιό ενώ αμέσως μετά οι Αρχές ξεκίνησαν τη διαδικασία ιχνηλάτησης επαφών του κατά τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




