Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ενταση και μολότοφ στην πορεία για τις διαδηλώσεις
Ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια με «βροχή» από βόμβες μολότοφ που πέταξαν περίπου 150 άτομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτη (9/7) στο Σύνταγμα. Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων που βρίσκονταν σε εξέλιξη κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια με «βροχή» από βόμβες μολότοφ που πέταξαν περίπου 150 άτομα (οι λεγόμενοι κουκουλοφόροι) και με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.
Οι άντρες της αστυνομίας απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Οι διαδηλωτές, που είχαν βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν κατά του νομοσχεδίου για τις πορείες, μόλις άρχισαν να πέφτουν μολότοφ και χημικά, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καλύψουν τα πρόσωπά τους, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. Μάλιστα, άρχισαν να τρέχουν προς διάφορα σημεία για να μπορέσουν να προστατευτούν.



Φωτογραφίες: Eurokinissi
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



