Κορονοϊός: Μπήκε «λουκέτο» σε δύο μαγαζιά που δεν τηρούσαν τα μέτρα
Σε 45 καταστήματα βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 31.650 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Λουκέτο» μπήκε για 15 ημέρες σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της πανδημίας του κορονοϊού. Την Πέμπτη, 17 Ιουλίου, το Συντονιστικό Κέντρο Εποπτείας της Αγοράς και Αντιμετώπισης του Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης προχώρησε σε συνολικά 902 ελέγχους σημείων ενδιαφέροντος για να παρατηρηθεί αν τηρούνται τα μέτρα κορονοϊού.
Στα 45 από αυτά βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις (το 4,99%) και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 31.650 ευρώ. Αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε δύο καταστήματα.
Αναλυτικά η ενημέρωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων:
«Την 16η Ιουλίου 2020 το Συντονιστικό Κέντρο Εποπτείας της Αγοράς και Αντιμετώπισης του Παραεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Ελληνική Αστυνομία και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας διενέργησαν ελέγχους σε 13 Περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας, με αντικείμενο την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης, προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του κορονοϊού Covid-19.
Ελέγχθηκαν συνολικά 902 σημεία ενδιαφέροντος (παραλίες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολυκαταστήματα κ.α.), στα 45 εκ των οποίων βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις (ποσοστό 4,99%) και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 31.650 ευρώ που αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας.
Τέλος, επιβλήθηκε η αναστολή λειτουργίας δύο (2) καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για 15 ημέρες».
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



