Χανιά: Αιματηρό επεισόδιο με δύο σοβαρά τραυματίες
61χρoνος πυροβόλησε και τραυμάτισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε στο κεφάλι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που συνέβη το απόγευμα σε κατοικία στη συνοικία Πασακάκι των Χανίων. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία ένας 61χρoνος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα την 56χρονη σύζυγό του και στην συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοτραυματίσθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων όπου η τραυματισμένη γυναίκα οδηγήθηκε στο χειρουργείο, ενώ ο άνδρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Διαβάστε ακόμη
Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό
Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
«Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



