Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα 11 αστυνομικοί - Δύο θετικοί στον κορονοϊό
Χωρίς απολύμανση μέχρι στιγμής παραμένουν οι υπηρεσίες που υπηρετούσαν οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν θετικοί στον ιό σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε καραντίνα τέθηκαν από την Κυριακή 9 Αυγούστου 11 αστυνομικοί εκ των οποίων οι δύο επιβεβαιώθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Τσαϊρίδη. Τα δύο στελέχη της Αστυνομίας -πρώτης γραμμής- μόλις παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού τέθηκαν άμεσα από την υπηρεσία σε καραντίνα, καθώς και άλλοι 9 συνάδελφοί τους οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους τα πρώτα 15 λεπτά σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Ωστόσο, όπως ανέφερε στο ethnos.gr, ο κ. Τσαϊρίδης στους υπόλοιπους 9 αστυνομικούς οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα δεν έγινε έλεγχος Covid ούτε και απολύμανση μέχρι στιγμής στους χώρους όπου υπηρετούσαν οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
«Όταν παρουσιάζεται ένα κρούσμα σε μια επιχείρηση, σε ένα ξενοδοχείο "τρέχει" ο ΕΟΔΥ και κάνει έλεγχο στο σύνολο των εργαζομένων. Θα πρέπει, αντίστοιχα, όπου υπάρχει θετικό κρούσμα σε αστυνομική υπηρεσία να ελέγχονται άπαντες οι αστυνομικοί της εμπλεκόμενης Αρχής. Αλλάζουμε περιπολικά, σκοπιές, αλεξίσφαιρα. Ελέγχουμε πολίτες, κάνουμε προσαγωγές.
Οι αστυνομικοί αλλάζουν μεταξύ τους οχήματα βρίσκονται στους ίδιους χώρους. Εχουμε οικογένειες. Αν ένας αστυνομικός είναι ασυμπτωματικός και δεν διαγνωσθεί υπάρχει κίνδυνος διασποράς του ιού» δήλωσε στο ethnos.gr ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης.
Νέες καταγγελίες-σοκ για την κλινική στη Θεσσαλονίκη: «Τη βάλαμε υγιέστατη και την πήραμε νεκρή 27 κιλά»
Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: «Κόκκινη» προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους
«Είδαμε αίματα στο cockpit»: Μαρτυρίες-σοκ για τον καβγά των πιλότων της FlyDubai - Ήθελε να το ρίξει και ο άλλος τον σταμάτησε
Τέμπη: Το σκεπτικό για την παραπομπή Τριαντόπουλου - Στο μικροσκόπιο η «αλλοίωση του πεδίου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



