Ιστιοφόρο που προσάραξε στην Κυπαρισσία μετέφερε 64 πρόσφυγες
Εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Κατάκολου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά 64 πρόσφυγες που εντοπίστηκαν σε ιστιοφόρο σκάφος που είχε προσαράξει στη θαλάσσια περιοχή Λουτρών Καϊάφα Κυπαρισσίας, οδηγήθηκαν το Σάββατο στο λιμάνι του Κατάκολου, προκειμένου να φιλοξενηθούν προσωρινά.
Τριαντά επτά από τους πρόσφυγες εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού σε φορτηγό όχημα που βρισκόταν κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή ενώ, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, έχει συλληφθεί και ο οδηγός του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού αναμένεται να οδηγηθούν οι προσφυγες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Κατάκολου.
Διαβάστε ακόμη
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



