Κάλυμνος: Συνελήφθη ιερέας που ζητούσε από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες
Ο 50χρονος παπάς προσήχθη, ύστερα από καταγγελία πολίτη που είδε την ανάρτηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα ακόμα παράδοξο λόγω κορονοϊού. Ιερέας, ο οποίος καλούσε τους πιστούς – μέσω του προφίλ του στο Facebook- να μην φορέσουν μάσκα -όπως προβλέπουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού– ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, συνελήφθη στην Κάλυμνο. Ο 50χρονος παπάς προσήχθη, ύστερα από καταγγελία πολίτη που είδε την ανάρτηση.
Μάλιστα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ιερέας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Οκτωβρίου 2020.
Συγκεκριμένα, ο παπάς σε ανάρτησή του ανέφερε: «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!”.
Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
Ξανά μετάλλιο ο θρυλικός Λευτέρης Πετρούνιας! «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής
Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



