Κορονοϊός: 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ειδική κάψουλα στο Βενιζέλειο
Η μεταφορά του έγινε σε ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης, καθώς πρόκειται για περιστατικό που εξετάζεται για Covid-19🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 17χρονος Γάλλος τουρίστας, ο οποίος πραγματοποιούσε τις διακοπές του στην Κάλυμνο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, στον οποίο και έγινε τεστ κορονοϊό.
Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο 17χρονος βρισκόταν στην Κάλυμνο και μεταφέρθηκε στην Κρήτη με ελικόπτερο Σινκούκ της Πολεμικής Αεροπορίας, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα. Μάλιστα, η μεταφορά του έγινε σε ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης, καθώς πρόκειται για περιστατικό που εξετάζεται για Covid-19.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, ο 17χρονος μεταφέρθηκε μέσα ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης, καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό που έχει ανεβάσει εδώ και δύο ημέρες. Εκτός του πυρετού, ο ανήλικος παρουσιάζει και θωρακικό άλγος.
Στον ανήλικο έχει γίνει ήδη ένα πρώτο τεστ στην Κάλυμνο τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν ακόμα βγει. Όπως είπε ο Διοικητής του νοσοκομείου, τεστ έγινε και στο Βενιζέλειο κατά την άφιξή του τα ξημερώματα και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.
Η φαρμακερή παρέμβαση της Κοβέσι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα ομαδικά φίλια πυρά στον Σκέρτσο και η καθησυχαστική διαβεβαίωση του Μαρινάκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Κινήσεις της κυβέρνησης για να περιορίσει τα… γαλάζια παράπονα: Ανοίγματα στους βουλευτές ενώ τα «καρφιά» συνεχίζονται
Οι βομβαρδισμοί σταμάτησαν αλλά ο πόλεμος μεταφέρθηκε στα Στενά του Ορμούζ
«Παράθυρο» 90 ημερών δίνουν τα στρατηγικά αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη - Πότε αναμένονται «καταστροφικές συνέπειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




