Επεισόδια στη Μόρια: Συγκρούστηκαν κάτοικοι με αστυνομικούς
Κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, προκειμένου να εμποδίσουν τα εγκαίνια νέας δομής υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδια μεταξύ δυνάμεων της Αστυνομίας και κατοίκων της περιοχής σημειώθηκαν στη Μόρια, έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών και στον ελαιώνα που βρίσκεται γύρω από αυτό. Έγινε και ρίψη δακρυγόνων από την πλευρά της Αστυνομίας, προκειμένου να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ έχουν σημειωθεί και μικροτραυματισμοί πολιτών.
Από τη ρίψη των δακρυγόνων ξέσπασαν μικροεστίες φωτιές στον ελαιώνα, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες κατοίκων για χρήση βίας από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων. Από νωρίς κάτοικοι της Μόριας, αλλά και άτομα από τις γύρω περιοχές συγκεντρώθηκαν έξω από το ΚΥΤ, προκειμένου να εμποδίσουν τα εγκαίνια της δομής υγείας έξω από το ΚΥΤ.
Διαβάστε ακόμη
Κωστής στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά Ελλήνων μουσικών έχει πολλά να δώσει»
Θυμίζει... Δεκέμβρης: Στα λευκά τα ορεινά της χώρας - Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα - Πότε φτιάχνει ο καιρός
Μητσοτάκης: Τέλος στα «ψιλά γράμματα» και στις παράτυπες πρακτικές με τα δάνεια
Στο εδώλιο ισραηλινού δικαστηρίου δυο ακτιβιστές του «Global Sumud Flotilla» μετά το ρεσάλτο ανοιχτά της Κρήτης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



