Τραγωδία στην Κέρκυρα: Βρέφος τεσσάρων μηνών πνίγηκε ενώ έπινε γάλα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα άφησε για λίγο το μπιμπερό στο στόμα του βρέφους, με αποτέλεσμα να πνιγεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία στην Κέρκυρα με βρέφος τεσσάρων μηνών που έχασε τη ζωή του όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπινε το γάλα του από το μπιμπερό. Η οικογένεια είναι από την Αγγλία και βρίσκεται στο Νησί των Φαιάκων για τις καλοκαιρινές διακοπές της.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής, σε ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, στο νότιο τμήμα του νησιού. Σύμφωνα με με τις πρώτες πληροφορίες, η 30χρονη μητέρα, ενώ τάιζε το βρέφος, άφησε το μπιμπερό για λίγο στο στόμα του, με αποτέλεσμα αυτό να πνιγεί.
Μόλις η μητέρα είδε ότι το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του, κατέβηκε έντρομη στην υποδοχή του ξενοδοχείου και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Ένας γιατρός που βρισκόταν στο ξενοδοχείο, επιχείρησε να βοηθήσει το βρέφος, αλλά αυτό είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν το βρέφος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ιατροδικαστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους.
Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



