Κορονοϊός: Κάθε Τρίτη και Παρασκευή Τσιόδρας - Χαρδαλιάς ξανά στις οθόνες μας
Όταν θα απουσιάζει ο κ. Τσιόδρας αντικαθίσταται από τον επίκουρο καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επανέρχεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 6 το απόγευμα η τακτική ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα από τον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο της πανδημίας του κορονοϊού καθώς την Κυριακή, 23 Αυγούστου, σημειώθηκε ρεκόρ 284 κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα με τα 141 να εντοπίζονται στην Αττική.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη Συνέντευξη Τύπου για την επανέναρξη των σχολείων, όταν θα απουσιάζει ο κ. Τσιόδρας θα αντικαθίσταται από τον επίκουρο καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκα Μαγιορκίνη.
Διαβάστε ακόμη
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



