Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος του δήμου έκλεψε με γερανό 11 αυτοκίνητα
Τα μετέφερε με τον υπηρεσιακό γερανό σε μάντρα ανακύκλωσης και τα πουλούσε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά έντεκα ήταν τα αυτοκίνητα που έκλεψε με τον υπηρεσιακό γερανό που οδηγούσε 54χρονος υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα οδηγούσε σε μάντρες ανακύκλωσης και τα πουλούσε αποκομίζοντας κέρδος.
Η δράση του 54χρονου υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης έγινε γνωστή τον περασμένο Μάιο, όταν επιχείρησε να κλέψει με τον υπηρεσιακό γερανό όχημα ιδιοκτήτη καταστήματος. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου είδε το περιστατικό από κάμερα, ειδοποίησε την αστυνομία και η τελευταία έφτασε στα ίχνη του δράστη. Τότε είχε διαπιστωθεί ότι ο υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο πέντε αυτοκίνητα από τη Θεσσαλονίκη.
Επειτα από έρευνα που παρήγγειλε η εισαγγελία, προκειμένου να διαπιστωθεί η συνολικά δράση του 54χρονου, η αστυνομία εξακρίβωσε ότι τελικά ο δράστης είχε προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο το διάστημα «Ιανουάριος - Μάιος 2020» στην κλοπή συνολικά έντεκα αυτοκινήτων.
Ποιοι θα δουν αυξήσεις 50% μετά την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας - Οι μεγάλοι κερδισμένοι
Απίστευτο βίντεο στην Ελαφόνησο: Άνδρας μπαίνει κολυμπώντας σε πλοίο που έκανε βόλτες στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη
Σοκ στην Ταϊλάνδη με 8 νεκρούς: Παιδί που οδηγούσε φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος μοναχών
Η σερβιτόρα που δέχθηκε έναν λαχνό αντί για φιλοδώρημα, κέρδισε 3 εκατ. δολάρια πριν 40 χρόνια και έγινε ταινία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



