Βίντεο του OPEN: Ιερέας και ΕΚΑΒίτης-Ψέλνει και σώζει κόσμο
«Και οι δύο ιδιότητες είναι μέσα στα θέλω μου», αναφέρει ο κατά κόσμον Απόστολος Δάμκαλης στο ρεπορτάζ του OPEN TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πατέρας Απόστολος Δάμκαλης είναι ένας έγγαμος ιερέας. Ταυτόχρονα, είναι δικυκλιστής στο ΕΚΑΒ. Μετά την εκκλησία, όπως λέει ο ίδιος στο OPEN TV, ρίχνεται στη μάχη για να σώσει ανθρώπινες ζωές. «Από τις 5.00 έως τις 9.00 το πρωί στην εκκλησία και μετά στη δουλειά κατευθείαν», αναφέρει ο ίδιος. Οι συνάδελφοί του στο ΕΚΑΒ τον αποκαλούν «ο Τόλης ο παπάς» ενώ οι πιστοί του μιλούν, αποκαλώντας τον πατέρα Απόστολο.
«Αν δεν υπήρχε αγάπη προς τον άνθρωπο, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσα να σταθώ και στα δύο. Και οι δύο ιδιότητες είναι μέσα στα θέλω μου. Πρώτα έγινα διασώστης και μετά πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο να γίνω ιερέας», συνεχίζει ο ίδιος.
Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN TV
Διαβάστε ακόμη
Νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία ενόψει εκλογών - Τι προβλέπει ο σχεδιασμός
Σιδηρόδρομος: «Εκτροχιάζεται» το χρονοδιάγραμμα στο Λάρισα-Βόλος - Παράταση ενός έτους και στο βάθος... αποζημιώσεις
Υπόθεση Pizza Fan: Στον «αέρα» 2.500 εργαζόμενοι - Αστρονομικά κέρδη 150.000.000 εκατ. ευρώ
Ψηφοδέλτια ΝΔ: Άρωμα γυναίκας, άνοιγμα στους 30ρηδες και πρόσωπα έκπληξη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




