Καρδίτσα: Νεκρός ο 62χρονος αγνοούμενος στις Καστανιές - Είχε πέσει η στέγη του σπιτιού του
Ο ηλικιωμένος αγνοείτο από χθες όταν λόγω της έντονης βροχόπτωσης κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του στο χωριό Καστανιές Καρδίτσας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών των σωστικών συνεργείων στις Καστανιές Καρδίτσας, εκεί όπου αναζητείτο από χθες ο 62χρονος κτηνοτρόφος, του οποίου είχε πέσει η στέγη του σπιτιού του. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια του σπιτιού του από τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας. Πλέον, τα θύματα της κακοκαιρίας Ιανός είναι τρία στη χώρα μας. Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εντοπίστηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος στο χωριό της ορεινής Καρδίτσας. Πρώτο θύμα ήταν μια 86χρονη γυναίκα στο Βασιλί Φαρσάλων, δεύτερο ο 63χρονος βοσκός στην Καρδίτσα και τρίτος ο 62χρονος από τις Καστανιές.
Πλέον όλες οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ έχουν συγκεντρωθεί στο Μουζάκι, εκεί που εξακολουθεί να αγνοείται μια 43χρονη φαρμακοποιός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο βοσκών από το Μακρυχώρι Καρδίτσας.
Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας
Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή
Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



