Βύρωνας: Χειροπέδες σε σεσημασμένους διαρρήκτες απέναντι από σπίτι πρώην αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βύρωνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χειροπέδες σε τρεις διαρρήκτες πέρασαν γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης. Οι τρεις άντρες εντοπίστηκαν την ώρα που ετοιμάζονταν να «τρυπώσουν» σε πολυκατοικία, απέναντι από το σπίτι πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από γείτονες που ειδοποίησαν το κέντρο της Αμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα να φτάσει γρήγορα στο σημείο περιπολικό. Στη θέα των αστυνομικών οι τρεις Γεωργιανοί διαρρήκτες πέταξαν τα διαρρηκτικά εργαλεία και επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες οδηγώντας τους στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι επίδοξοι «μπουκαδόροι» -κατά την αστυνομική ορολογία- είχαν μαζί τους σχοινιά, κάτι που παραπέμπει σε μία παλιά σπείρα τους περίφημους «διαρρήκτες – αναρριχητές», οι οποίοι είχαν συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, σεσημασμένοι για ανάλογα αδικήματα, ενώ ένας εξ’ αυτών είχε και πρόσφατο αποφυλακιστήριο καθώς είχε εκτίσει ποινή για διακεκριμένες κλοπές. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βύρωνα, σχεδόν απέναντι από την οικία πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που πιθανότατα πάντως δεν γνώριζαν οι κακοποιοί.
«Σε πήρα στο λαιμό μου»: Το SMS από τον υπνοθεραπευτή μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη και οι χειρόγραφες συνταγογραφήσεις
«Φωτιά» στη τιμή της φέτας: Γιατί θα φτάσει έως τα 16 ευρώ το κιλό - Οι δύο αιτίες
Σοκαριστικό βίντεο: Πολίτες κάνουν ΚΑΡΠΑ σε ζευγάρι που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ περπατούσε
Άνετα καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi: Αυτές οι αεροπορικές διαθέτουν την καλύτερη οικονομική θέση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



