Κορονοϊός: Κατέληξαν 87χρονος στη Μυτιλήνη και 84χρονος στο Σωτηρία - Στους 354 οι νεκροί
Δύο νέοι θάνατοι καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες σε Αθήνα και Μυτιλήνη λόγω κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από την πανδημία του κορονοϊού καθώς ακόμη ένας άνδρας, κατέληξε το πρωί της Τετάρτης (23/09), περί τις 9:30. Ο 87χρονος, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Την μάχη για τη ζωή έχασε και ένας 84χρονος που είχε διαγνωστεί με κορoνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες o 84χρονος κατέληξε χθες το απόγευμα και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Οι θάνατοι από κορονοϊό στη χώρα μας ανέρχονται πλέον στους 354.
Στο μεταξύ ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη ανακοίνωσε 346 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 15928, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.
Τα 2.651 (16.6%) κρούσματα θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.687 (42.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Συνολικά, 77 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 21 (27.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 185 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



