Εμβόλιο της γρίπης: Χρειάζεται τεστ κορονοϊού; Η απάντηση του Γκίκα Μαγιορκίνη
Ξεκάθαρος ο καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης όσον αφορά το εμβόλιο της γρίπης και τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο αντιγριπικό εμβόλιο και στο εάν χρειάζεται να γίνει τεστ κορονοϊού, προτού αυτό εκτελεστεί, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης. Όπως ξεκαθάρισε, δεν απαιτείται αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό πριν την εκτέλεσή του.
«Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα που έχει προκύψει με το εμβόλιο της γρίπης», είπε αρχικά ο κ. Μαγιορκίνης. «Να τονίσω ότι οι οδηγίες για το εμβόλιο δεν έχουν αλλάξει. Από τη μία δεν απαιτείται αρνητικό τεστ για κορονοϊό για την εκτέλεσή του, αλλά από την άλλη, δεν φαίνεται να υπάρχει και κανένας επιστημονικός λόγος, ώστε να χρειάζεται αυτό το τεστ», ανέφερε ακόμη.
Διαβάστε ακόμη
Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τα ανύπαρκτα μέτρα για τη νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν - Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Μακρόν - Χριστοδουλίδης
ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση - Οι αιχμές και η παρότρυνση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




